Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

marți, 30 octombrie 2012

Client Premium Giada Rome!

Dragi colaboratori,
 
Pentru a fi alaturi de dvs si a va sustine in campania dvs de promovare a produselor noastre, Giada Rome a pregatit pentru reprezentantii companiei un nou program de recompensare numit CLIENT PREMIUM GIADA ROME .
Orice reprezentant ce se va califica pentru acest program va beneficia de reducerea maxima de 45 % .
Regulament:              
Orice reprezentant ce atinge individual target-ul de 600 ron lunar( valoarea achitata pentru comenzi "valoarea ce apare in contul dvs la sectiunea comenzi-"nu pretul de catalog)  va beneficia luna urmatoare de o reducere suplimentara de 10 % la orice comanda efectuata in acea luna.
EXEMPLU: daca o persoana efectueaza comenzii cumulate de 600 ron pe luna septembrie, se va califica pentru programul PREMIUM pe luna octombrie astfel daca in luna octombrie va efectua o comanda de 500 ron, pe langa reducerea de 35 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 45% sau  daca va efectua in octombrie o comanda de 50 ron, fata de reducerea de 20 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 30 %.
Daca un reprezentant PREMIUM atinge target-ul de 600 ron si in luna urmatoare( noiembrie) acesta va beneficia de programul premium si pentru luna urmatoare( decembrie). 
 
Pentru cei care doresc sa colaboram si la alte firma la care eu sunt coordonator va anunt ca inscriu reprezentanti pentru Margo cosmetics, Diva Life Cosmetics, Ladys, Giada rome, Infinity.Gasiti formulare de inscriere pe blog pe pagina fiecarei firme in care doriti sa va implicati (in josul fiecarei pagini pe blog aici): http://afaceriparttime.blogspot.ro/

marți, 16 octombrie 2012

Catalogul de IARNA de la MARGO!

Hei vesti bune bune....a aparut catalogul de iarna de la Margo.Curiosi sa il rasfoiti?Hai sa il vizualizam impreuna cu un clik pe imagine....
Dupa cum probabil ati vazut sunt o gramada de noutati de la esarfe, portofele, bijuterii, accesorii,parfumuri pana la produse de machiaj.Mi se pare un catalog foarte complet si cred ca satisface toate cerintele cadourilor de Craciun si nu numai....

Reprezentantii inscrisi mai pot beneficia si de urmatoarele promotii:
 
1. Comanda oricare 10 bucati - Apa de toaleta, 50 ml ORIGINAL COLLECTION si primesti inca unul Gratuit
2. Comanda oricare 7 buc - Apa de Parfum, 100ml (Sophie Day Elegance, Goya , Brunani Premium Women, Everyday Light, Cote White Women, Mysterious, Saphir, Boston Sole, Boston Discovery, Gentleman Exclusive) si primesti Gratuit unul din cele 3 parfumuri (Everyday Light, Cote White Women, Mysterious, Gentleman Exclusive)
3. Comanda oricare 10 buc - Creme terapeutice si primesti inca una Gratuit
4. Comanda oricare 10 buc - Creme de maini Ideal Line si primesti inca una Gratuit
5. Comanda oricare 10 buc - Creme de picioare Ideal Line si primesti inca una Gratuit

 Cei care nu sunt inca reprezentanti sunt stimulati sa se inscrie printr-un program de bun venit care arata cam asa:

Plaseaza 5 comenzi consecutive si primesti mostre de produse CADOU:

Comanda 1 - valoare 100 lei - Setl Nr.1 de mostre apa de parfum 100ml (Mostre parfum (1))

Comanda 2 - valoare 150 lei - Setul Nr. 2 de mostre apa de toaleta - ORIGINAL COLLECTION (10 bucati) (Set 10 mostre (2))

Comanda 3 - valoare 200 lei - Vopsea de par Perfect GOLD (Apa de toaleta 6 Th STREET, Apa de toaleta BOSSY Woman, Apa de toaleta AMORAY AMORAY, Apa de toaleta GABRIELA, Apa de toaleta EUPHORY, Apa de toaleta BOSSY Men, Apa de toaleta ACTIVE Men, Apa de toaleta JADE, Apa de toaleta Hypnotic, Apa de toaleta Lacorsi Woman, Apa de toaleta Lacorsi Men, Apa de toaleta Charle 5, Apa de toaleta Dolce & Blue, Apa de toaleta Pink)

Comanda 4 - valoare 250 lei - Parfum ORIGINAL COLLECTION (120 ML) (Fond de ten Margo)

Comanda 5 - valoare 300 lei - Parfum (Apa de parfum EVERYDAY LIGHT, Apa de parfum COTE WHITE WOMEN, Apa de parfum MYSTERIOUS)

OPORTUNITATE REPREZENTANTI!

 Comanda produse in valoare de 100 lei, pret de catalog  si primesti  25% discount - platesti doar 75 lei!

 
Cum poti castiga cu MARGO?

A. Toti reprezentantii beneficiaza de discount si oferte in functie de valoare comenzii astfel:

1.   discount 25%   pentru toate comenzile mai mari de 100 lei (pret  de catalog)  - transport GRATUIT - livrare prin Posta Romana, plata ramburs.
2.   discount 30%   pentru comenzile peste 500 ron (pret de catalog) -  livrare Gratuita prin Curier Rapid, plata ramburs.

3.   discount 30% + un produs GRATUIT (maxim 30 lei  pret de catalog) la comenzile peste 700 lei ( pret de catalog) - livrare Gratuita prin Curier Rapid, plata ramburs.
4.   discount 30% + un produs GRATUIT ( maxim 50 lei  pret de catalog) la comenzile peste 1000 ron (pret catalog)- livrare Gratuita prin Curier Rapid, plata ramburs.
 5. comenzile mai mari de 250 ron vor beneficia de livrare Gratuita prin Curier Rapid, plata ramburs.  
 6. comenzile mai mici de 100 ron, nu beneficiaza de discount, cu plata ramburs si vor fi livrarate prin Posta– cost 7 lei                                                             
 7. comenzile mai mici de 250 ron pot fi livrate prin Curier (la cerere), plata ramburs –  cost 14 lei.

 Pentru cei care nu sunt inca reprezentanti MARGO si vor sa devina reprezentanti sa completeze formularul de inscriere din josul paginii de aici  http://afaceriparttime.blogspot.com/p/margo-cosmetics-cea-mai-noua_01.html
Va asigur de toata sustinerea mea si de faptul ca puteti castiga f bine daca va implicati in aceasta activitate.
 

Va astept cu detalii si nelamuriri si la loredana_baran@yahoo.com.
Mult SUCCES!


vineri, 5 octombrie 2012

Catalogul NOU de la Giada Rome plin de tentatii....

Buna tuturor!
Inca de la inceputul lunii octombrie Giada Rome ne-a pregatit surpriza placuta a aparitiei catalogului nou.Sunt foarta incantata de ceea ce este prezentat in catalogul Giada rome valabil pentru perioada octombrie-noiembrie.Va las placerea de a rasfoi catalogul online printr-un clic pe imagine




Odata cu aparitia noului catalog nr 17, Giada Rome v-a pregatit o multime de surprize si noutati:

1) Incepand cu data de 01.10.2012 pe site-ul Giada Rome s-a introdus un motor de cautare pentru pordusele nostre. Acum puteti gasi orice produs dupa cod sau denumire folosind acest nou sistem. 

2) Incepand cu luna septembrie bonusul de retea Giada Rome se acorda pe 4 nivele.

3) Giada Rome continua  promotia" Bijuterie Cadou" in perioada 01.10- 30.11.2012. La fiecare comanda ce depaseste suma de 100 RON, vei primi cadou o bratara fantezie, la fiecare comanda ce depaseste suma de 150 RON veti primi o pereche de cercei din cristale marcasite, iar la fiecare comanda ce depaseste suma de 200 ron veti primi cadou  un set de bijuterii.
 4) Va invitam sa participati in perioada 03.10-12.10.2012 la concursul organizat de Giada Rome pe Facebook pentru a castiga unul din cele 2 premii: un superb accesoriu de par Swarovski sau un set de bijuterii din cristal australian. Detaliile concursului le puteti gasi accesand link-ul: http://www.facebook.com/pages/Giada-Rome-Bijuterii/142097767250#!/photo.php?fbid=10151032291687251&set=a.10150643136142251.383344.142097767250&type=1&theater

5) Catalogul Giada Rome nr 17 este valabil in perioada 01.10-30.11.2012


Va reamintesc ca comanda minima este de 50 ron (pret de catalog) iar discountul este de 20%.Acest discount ajunge pana la 35% odata cu cresterea valorii facturii.Nu este comanda lunara obligatorie.Transportul este 4lei prin posta romana si 10 lei daca preferati curierul, iar comenzile de peste 300 Ron beneficiaza de transport gratuit.De asemenea termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta).
 

Cei care nu sunt inca reprezentanti si vor sa se inscrie sa completeze datele personale din formularul de mai jos http://afaceriparttime.blogspot.ro/p/giada-rome.html
Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran!

Succes!

miercuri, 3 octombrie 2012

Catalog NOU la LADYS!

Dragilor ma grabesc sa va anunt ca este disponibil pe site noul catalog LADYS cu nr.7 pe care il puteti rasfoi cu un clik pe imaginea de mai jos:
Acest catalog este valabil in perioada 16 oct-19 nov., insa pana pe 15 oct puteti plasa comenzi din catalogul vechi si nu uitati de parfumul oferit gratuit la plasarea unei comenzi din cat nr 6 care sa finalizeze o valoare de 133 ron (pretul de reprezentant).

Grila de discounturi:
65 lei - 5%
100 lei- 10%
133 lei- 25%
250 lei- 30%
400 lei- 35%

Atentie! Este vorba de valoarea comenzii fara discount, deci in realitate daca comanda la pret fara discount are 133 de lei veti plati doar 100 de lei (discount 25%).

Cand intrati in contul dumneavoastra veti vedea preturile standard. Pe masura ce adaugati produse la comanda, in cosul de cumparaturi, pretul produselor comandate scade respectand grila de discounturi.
*****
Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.
Cataloagele, testerele si taxa de curier nu beneficiaza de discount indiferent de valoarea total a comenzii, au pret fix.

*****
Clienti Premium

Deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs. au depasit 600 de lei la pret cu discount.
Aveti un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate in luna in care sunteti "Client Premium". Se considera doar comenzile incasate, de aceea este bine sa confirmati cat mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat in colet.

*****
CUM OBTIN DISCOUNTUL MAXIM?

Aveti 42% discount daca sunteti "Client Premium" si plasati o comanda mai mare de 400 de lei pretul standard.
Exemplu:

Comandati de 400 de lei, va calificati la discount de 35%, deci aveti de plata 260 de lei (economie 140 de lei).
Dar pentru ca sunteti "Client Premium" aveti inca 10% discount din cei 260 de plata, deci inca 26 de lei reducere.
In final aveti de plata doar 234 lei.
Discount = 166 lei, deci 42% din 400 de lei.

*****
Seturile de testere de parfum costa doar 14.2 lei!
Fiecare dintre cele 4 seturi contine cate 15 fiole de cate 2 ml.
*****

Promotii
- Primiti GRATUIT setul 4 de testere la prima comanda de produse de peste 100 de lei plasata on-line
- Primiti GRATUIT setul 3 de testere la prima comanda cu valoare mai mare de 200 de lei
- Primiti GRATUIT setul 2 de testere cand comenzile insumate depasesc 600 de lei
- Primiti GRATUIT setul 1 de testere cand comenzile insumate depasesc 800 de lei
*****
Daca nu ati comandat niciodata produsele noastre puteti comanda un catalog gratuit pe care il veti primi acasa in cutia postala, sau puteti comanda produse in valoare de 100 de lei si veti primi un set de testere de parfumuri gratuit!

Ladys e o afacere care nu trebuie sa iti scape!Se pot obtine castiguri spectaculoase!


Cei interesati sa devina reprezentanti Lady's sa se inscrie completand formularul de aici http://ladys.ro/create_account.php?din=landing&affId=CNSsngzk iar apoi ca sa valideze inscrierea trebuie intrat in adresa de mail cu care v-ati inscris si cu un clik pe linkul primit acolo (in mail) se valideaza inscrierea facuta.Fara aceasta validare orice inscriere dupa 72 ore se sterge automat.
Detalii, inscrieri si nelamuriri la loredana_baran (mess)
Va astept cu mare drag!