Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

miercuri, 22 aprilie 2015

Promovarea firmei in mediul online

 Azi mi-am propus sa ating subiectul promovare firma...
In zilele noastre pentru a creste vanzarea de produse online ai nevoie de publicitate online.
 Mediul online a luat amploare in ultimul timp si este important sa te faci cunoscut si in mediul online...Publicitatea este cheia succesului...Pentru a atrage potentiali cumparatori in mediul online este nevoie sa iti faci cunoscuta activitatea si serviciile pe care pe pui la dispozitie.
Pentru a va afla pe prima pagina la cautarile pe Google aveti nevoie de servicii de promovare online.
Aceste servicii se fac de catre firme specializate care va ajuta sa fiti parte a unui  catalog firme.
Prima pagina in Google va garanteaza atragerea de vizitatori interesati de produsele / serviciile pe care le oferiti.
Daca sunteti detinatorul unui site apelati la servicii de  promovare site pentru a obtine rezultate remarcabile in mediul online.
Promovarea online are scopul de a transforma orice afacere intr-una de succes!

luni, 20 aprilie 2015

Pila electronica Scholl Velvet Smooth

Buna tuturor,
Vreau sa va impartasesc experienta mea de testare a pilei electronice Scholl Velvet Smooth...
Am intrat in posesia pilei electronice Scholl Velvet Smooth dupa ce am fost selectata in campania Scholl a site-ului buzzstore.Sunt membru pe acest site de aproape un an si aceasta e prima campanie la care particip.
Pentru cei care sunt interesati sa aiba o experienta asemanatoare cu a mea acesta e linkul de invitatie pe site-ul buzzstore.
Curierul mi-a sunat intr-o zi la usa cu coletul ce continea Pila electronica Scholl Velvet Smooth, un ser de hidratare de la aceeasi firma, 5 brosuri de prezentare a pilei si un ghid de promovare.



Am fost tare incantata ca aveam posibilitatea sa experimentez folosirea pilei electronice Scholl Velvet Smooth.Asa ca nu am lasat timpul sa treaca si din curiozitate am inceput testarea.
Rezultate remarcabile dupa parerea mea.Si pentru ca o poza face mai mult decat 100 de cuvinte va las placerea sa trageti singuri concluziile.



 Ce sa zic...Mie una mi-a creat dependenta...Nu as mai putea sa stau fara ea...Cum sa te desparti de ceva care face treaba atat de buna?
 Mulțumesc BUZZStore si Scholl Romania pentru aceasta experiență!