MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

Ladys cosmetics


ladys.ro
 Sunteti interesat de un castig suplimentar garantat?

Avand in vedere ca partenerul nostru «LADYS » este relativ recent intrat pe piata din Romania, iar produsele sale au ajuns in top si depasesc orice asteptari de raport pret/calitate, suntem convinsi ca parteneriatul pe care vi-l propunem este unul de nerefuzat.Puteti deveni, doar in cateva luni, un manager de retea de distributie produse cosmetice si accesorii feminine, de un real succes in toata Romania. Puteti construi si coordona retele de distributie la nivelul Romaniei, depinde doar de disponibilitatile si gradul dvs de implicare.
LADYS = CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA

Compania noastra comercializeaza produse de parfumerie, cosmetice si bijuterii prin sistemul de vanzari directe. Devenind reprezentant LADYS puteti castiga un comision echivalent cu 25-32.5% din vanzarile dumneavoastra. De asemenea, prin recrutarea altor persoane ce doresc sa vanda produsele noastre, primiti bonus pentru fiecare nivel al retelei create de dumneavoastra. Castigati mai mult, cu un program flexibil!

Avatanjele fata de alte companii de vanzari directe sau multilevel marketing?Oferim produse de calitate la preturi mai mici decat companiile competitoare. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de la dumneavoastra, insemnand mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.Oferim un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile.

Avem un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile in timp real.

Aceasta se datoreaza sistemului on-line automat pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.
Inscrierea in sistemul nostru este gratuita. Comenzile sunt livrate pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile de reprezentant (preturi cu discount) prin curier rapid gratuit expediat in maxim 3 zile.

Inscrierea este gratuita,se face direct pe sit-ul companiei completand formularul cu datele personale.INSCRIE-TE ACUM!

Dupa inscriere comandati catalogul gratuit sus stanga la "catalog" (ajunge in aproximativ 3 zile lucratoare). Daca doriti sa faceti o comanda online va logati in cont cu e-mailul si parola aleasa ,alegeti produsele din stanga "produse/pagini catalog"si le adaugati la cosul de cumparaturi apasand butonul comanda pe produsul dorit. Comanda trebuie sa fie de minim 100 lei pret cu discount. Dupa ce ati selectat produsele urmeaza "finalizeaza". O sa va apara o casuta unde scrieti comentarii. Mentionati in acea casuta ca sunteti la prima comanda si doriti setul de testere parfum (setul e gratuit). Apoi "continua"pana apare comanda receptionata. Stadiul comenzii o urmariti din contul d-vostra. Stadiile comenzilor sunt: in asteptare-procesata-expediata.


COMISIOANE SI BONUSURI
DEVENIND REPREZENTANT LADYS BENEFICIATI DE UN COMISION ECHIVALENT CU 25%, INCEPAND DE LA COMENZILE DE 1OO LEI PRETURI CU DISCOUNT! Castigul dumneavoastra il obtineti din diferenta dintre pretul pe care il platiti cand ridicati coletul de la posta (cu plata ramburs) si pretul din catalog la care vindeti produsele clientilor dumneavoastra.
OPORTUNITATI (BONUSURI)

1) INSCRIE O PERSOANA SI BENEFICIEZI PE LANGA COMISIONUL TAU DE REPREZENTANT(25%) DE BONUS 10% DIN VANZARILE PERSOANEI RESPECTIVE (NIVEL 1-REPREZENTANTII TAI DIRECTI)

2) DACA IMPREUNA CU REPREZENTANTII TAI FACETI COMENZI DE 600LEI PE LUNA , BENEFICIEZI DE 32.5% COMISION PENTRU COMENZILE TALE, AVAND STATUT DE COORDONATOR.Acest statut nu include nici o obligatie de a plasa comenzi lunare sau de a indeplini vreun target.

3) DACA O PERSOANA INSCRISA DE TINE INSCRIE LA RANDUL EI PE ALTCINEVA , ATUNCI IEI BONUS DE LA TOATE NIVELURILE RETELEI, DUPA CUM URMEAZA:

Cum inscriu alti oameni in retea? Puteti crea chiar dumneavoastra contul acelei persoane in site. Puteti ruga reprezentantul sa-si creeze singur contul. Asigurati-va ca i-ati comunicat codul dumneavoastra de reprezentant cand isi face contul!Automat acea persoana va aparea la d-voastra in retea,dar dupa ce a plasat prima lui comanda, fie ea si de 1 catalog pentru inceput.
ANUNTURI NOUTATI:

Cand intrati in contul dumneavoastra veti vedea preturile standard. Pe masura ce adaugati produse la comanda, in cosul de cumparaturi pretul produselor comandate scade respectand grila de mai jos.


Noua grila de discounturi valabila de la 05.10.2011 este:
65 lei - 5%
100 lei- 10%
133 lei- 25%
250 lei- 30%
400 lei- 35%


Atentie! Este vorba de valoarea comenzii fara discount, deci in realitate daca comanda la pret fara discount are 133 de lei veti plati doar 100 de lei (discount 25%). Din acest punct de vedere nu s-a modificat nimic fata de discounturile aplicate inainte de 05.10.2011.

Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.
Cataloagele, testerele si taxa de curier nu beneficiaza de discount indiferent de valoarea total a comenzii, au pret fix.

Clienti Premium

Deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs au depasit 600 de lei la pret cu discount.
Aveti un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate in luna in care sunteti "Client Premium". Se considera doar comenzile incasate, de aceea este bine sa confirmati cat mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat in colet.


CUM OBTIN DISCOUNTUL MAXIM?

Aveti 42% discount daca sunteti "Client Premium" si plasati o comanda mai mare de 400 de lei pretul standard.
Exemplu:

Comandati de 400 de lei, va calificati la discount de 35%, deci aveti de plata 260 de lei (economie 140 de lei).
Dar pentru ca sunteti "Client Premium" aveti inca 10% discount din cei 260 de plata, deci inca 26 de lei reducere.
In final aveti de plata doar 234 lei.
Discount = 166 lei, deci 42% din 400 de lei.

Te astept cu drag in echipa mea