Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

marți, 31 ianuarie 2012

Noul catalog MARGO si promotiile catalogului!







Am placerea sa va invit sa vizualizati noul catalog MARGO care are o diversitate de produse si promotii irezistibile.Incerc sa va prezint mai jos cateva dintre aceste noi produse:



Crema revigoranta de noapte pentru ten gras



Cu extract de Catina, vit E, D-panthenol
Ofera o ingrijire excelenta pielii, intareste bariera naturala de protectie a pielii, reduce sebumul, regenereaza, netezeste zonele cu probleme ale tenului, lasand un aspect sanatos si proaspat.
Apa de parfum BRUNANI WOMEN PREMIUM

Parfum pentru femeia misterioasa si pasionala!
Armonie de iris, violete, zmeura si arome de ceai verde, piersici si fructe rosii, imbricate in note marine si chihlimbar, emana un aer sensual si ofera o doza de mister.






Crema anti-rid zi/noapte Classic




Cu ulei de avocado, ulei de shea, lipozomi, UVA, UVB
Formula special creata pentru toate tipurile de ten. Compozitia ingredientelor active previne semnele de imbatranire a pielii, netezeste in mod eficient ridurile, intarziind crearea de noi riduri, eliminand semnele de imbatranire a pielii.
Uleiul de avocado- "uleiul tineretii" contine saruri minerale şi vitaminele A, C, F, B6, hidrateaza si elimina ridurile.
Ulei de shea (unt de shea)- protejeaza stratul de lipide al pielii, catifeleaza si regenereaza pielea, protejeaza pielea de imbatranire.
UVA, UVB- formeaza o peliculă delicata pe piele impotriva radiatiilor solare
Lipozomi- contin acid hialuronic, formează un strat protector pe suprafaţa pielii, prevenind pierderea de apa, fac pielea fina si supla.





Crema de noapte – regenerare si intinerire



Cu URSOLISOME ®, GP4G, pearlpurin
Datorita formulei sale imbogatite, incetineste procesul de imbatranire al pielii, netezeste ridurile si previne formarea ridurilor noi. Imbunatateste profund procesul de regenerare celulara, regenereaza fibrele de colagen protejeaza impotriva pierderii de apa in epiderma, îmbunatatind vizibil fermitatea şi elasticitatea pielii. Elimina simptomele de oboseala si lasa pielea relaxata si fara stres.
GP4G- un antioxidant puternic, care neutralizeaza eficient efectele radicalilor liberi responsabili de deteriorarea celulelor pielii, penetreaza patrund pielea, stimuland reinnoirea celulara.
PEARLPURIN- un ingredient extras din perle de apă dulce, o sursa de proteine ​​si aminoacizi. Responsabil pentru hidratarea epidermei, pielea ramane catifelata si elastica.
URSOLISOME ®- un ingredient unic, patentat pentru actiunea sa anti-rid. Regenereaza si intareste fibrele de colagen, stimuland creşterea lor, precum si sinteza de elastina si keratina. Reduce numarul şi profunzimea ridurilor.




Parfum CLASSIC



Apreciaza eleganta si traditia!
Parfum original frantuzesc, remarcabil si elegant cu miresme de iasomie si flori de camp, care trezesc amintirile momentelor speciale.



PROMOTIILE:PROMO 1-5 Februarie - Cadouri






Comenzile plasate in perioada 1-5 Februarie primesc CADOURI si noul Catalog Margo:






Valoarea comenzii minim 50 lei - CADOU \"00312 Crema de maini cu Aloe vera\"



Valoarea comenzii minim 120 lei - CADOU \"00405 Sampon- toate tipurile de par\"



Valoarea comenzii minim 160 lei - CADOU \"Vopsea de par Perfect Color\" (la alegere) Valoarea comenzii minim 180 lei - CADOU \"00151 Apa de toaleta 6th Street\"


Petru cei care nu sunt inca inscrisi la MARGO si doresc acest lucru sa completeze formularul de aici:
http://afaceriparttime.blogspot.com/p/margo-cosmetics-cea-mai-noua_01.html

Va astept cu mare drag si va asigur de toata sustinerea mea!





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu