Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

vineri, 17 februarie 2012

Catalog nou la LADYS!





Bine v-am gasit!





Am placere sa va anunt ca a aparut noul catalog LADYS cu multe produse ispititoare!Acest catalog se poate deja vizualiza pe site desi el e valabil incepand cu 27martie-7mai.Am sa va las placerea sa il rasfoiti online aici .



La sectiunea NOUTATI mai puteti gasi produse care nu apar in catalogul Ladys dar care pot fi achizitionate direct de pe site la plasarea comenzii.

Daca inca nu sunteti inscrisi va astept in echipa mea si va asigur de sprijinul meu neconditionat!Inscrie-te la LADYS aici. (mentionez ca ultimul camp "cod" trebuie sa ramana neschimbat pentru a face parte din echipa pe care o coordonez).Dupa completera datelor contul creat la Ladys trebuie validat din adresa de mail cu care v-ati inscris (necesita un clik pe un link trimis in casuta de mail).Daca doriti sa va inscriu personal ma gasiti pe mes la loredana_baran
In urma inscrierii primiti un catalog gratuit prin posta care va ajuta in activitatea dvs.
Ladys ofera o oportunitate de castig greu de refuzat.Incercati si nu veti regreta!
Va astept cu mare drag si va asigur de tot sprijinul meu neconditionat!

2 comentarii:

  1. ma bate gandu sa devin sa ma inscriu inca nus decisa am vazut ca nu cere ca si la alte firme cu produse cosmetice suma minima aici este 10 ron pe cand la avon 140 ron deci acum ramane sa testez eu produsele sa vad cat de bune sunt si apoi ma decid .

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vrei te pot sustine trimitand un catalog sa incerci sa arati sa vezi daca se strange comanda si apoi te decizi daca te inscrii.eu trimit la colaboratorii mei si comenzi de 50ron cu disc de 25%(desi pe site disc pt 50ron e 5%).Am nevoie totusi de adresa la care vrei sa iti trimit catalog.ma gasessti pe mes la loredana_baran...si putem vb mai multe.te astept

    RăspundețiȘtergere