MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

libris

Libris.ro

PPT

ppt.ro

PPT

ppt.ro

Inscriere Yves Rocher

joi, 22 martie 2012

Dragi colaboratori Giada Rome
Ne face placere sa va anuntam ca a aparut noul catalogul de bijuterii si accesorii Giada Rome cu numarul 14.
Catalogul online se poate vizualiza aici

De vineri 23 martie se vor expedia cataloage catre toti reprezentantii care au fost activi cu cel putin o comanda din catalogul anterior.
Inca se pot realiza comenzi si din catalogul vechi insa va recomandam sa intrebati despre disponibilitatea produselor inainte de a efectua o comanda( pentru aflarea disponibilitatii puteti folosi adresa de e-mail office@giada-rome.com)


IMPORTANT!!!!
1) Giada Rome continua promotia" Bijuterie Cadou" in perioada 01.04- 31.05.2012. La fiecare comanda ce depaseste suma de 100 RON, vei primi cadou o pereche de cercei din perle naturale, la fiecare comanda ce depaseste suma de 150 RON veti primi o bratara din turcoaz, iar la fiecare comanda ce depaseste suma de 200 ron veti primi cadou o bijuterie SWAROVSKI)
2) Incepanda cu data de 01.04.2012 bonusul Giada Rome va fi acordat din suma de bani incasata din comanda efectuata de catre reprezentanti. Exemplu: daca un reprezentant comanda de 100 ron el va plati suma de 80 ron, bonusul de 10 %, 5 % si 2 % se va acorda din suma de 80 ron.
3) Orice reprezentant Giada Rome beneficiaza de 10 % reducere la orice comanda efectuata pe site-urile partenere Giada Rome :
Pentru a beneficia de reducere trebuie sa treceti codul unic de reprezentant Giada Rome in formularul de comanda

Cei care nu sunt inca reprezentanti si vor sa se inscrie sa completeze datele personale din formularul de mai jos http://afaceriparttime.blogspot.com/p/giada-rome-bijuterii-si-cosmetice.html
Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu