MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

libris

Libris.ro

Bijunet

BijuNet.ro - Accesorii si efecte vestimentare

Cumpara produse AVON

marți, 30 octombrie 2012

Client Premium Giada Rome!

Dragi colaboratori,
 
Pentru a fi alaturi de dvs si a va sustine in campania dvs de promovare a produselor noastre, Giada Rome a pregatit pentru reprezentantii companiei un nou program de recompensare numit CLIENT PREMIUM GIADA ROME .
Orice reprezentant ce se va califica pentru acest program va beneficia de reducerea maxima de 45 % .
Regulament:              
Orice reprezentant ce atinge individual target-ul de 600 ron lunar( valoarea achitata pentru comenzi "valoarea ce apare in contul dvs la sectiunea comenzi-"nu pretul de catalog)  va beneficia luna urmatoare de o reducere suplimentara de 10 % la orice comanda efectuata in acea luna.
EXEMPLU: daca o persoana efectueaza comenzii cumulate de 600 ron pe luna septembrie, se va califica pentru programul PREMIUM pe luna octombrie astfel daca in luna octombrie va efectua o comanda de 500 ron, pe langa reducerea de 35 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 45% sau  daca va efectua in octombrie o comanda de 50 ron, fata de reducerea de 20 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 30 %.
Daca un reprezentant PREMIUM atinge target-ul de 600 ron si in luna urmatoare( noiembrie) acesta va beneficia de programul premium si pentru luna urmatoare( decembrie). 
 
Pentru cei care doresc sa colaboram si la alte firma la care eu sunt coordonator va anunt ca inscriu reprezentanti pentru Margo cosmetics, Diva Life Cosmetics, Ladys, Giada rome, Infinity.Gasiti formulare de inscriere pe blog pe pagina fiecarei firme in care doriti sa va implicati (in josul fiecarei pagini pe blog aici): http://afaceriparttime.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu