Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

luni, 19 noiembrie 2012

Catalogul de Iarna de la Giada Rome!

Buna tuturor!
Cu mare bucurie si incantare va anunt ca a aparut catalogul cu nr.18 la Giada rome ce contine multe alternative de cadouri pentru MOS CRACIUN.Varietate de produse si oferte irezistibile se ascund in paginile catalogului.Va las sa va convingeti de acest lucru rasfoind catalogul online cu un clik pe imagine:
Sa nu uitam de ofertele pentru reprezentanti care sunt substantiale:

Sa va mai amintesc ca comanda minima este de 50 ron (pret de catalog) iar discountul este de 20%.Acest discount ajunge pana la 35% odata cu cresterea valorii facturii.Nu este comanda lunara obligatorie.Transportul este 4lei prin posta romana si 10 lei daca preferati curierul, iar comenzile de peste 300 Ron beneficiaza de transport gratuit.De asemenea termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta).

 Cei care nu sunt inca reprezentanti si vor sa se inscrie sa completeze datele personale din formularul de mai jos http://afaceriparttime.blogspot.ro/p/giada-rome.html
Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran!

Succes!

duminică, 11 noiembrie 2012

Traieste viata ca o poveste - povestea mea

Buna!
M-am gandit sa particip la campania Oriflame - Traieşte viaţa ca o poveste! Asa ca va doresc lectura placuta!
~
Ma intrebati in ce personaj de poveste as vrea sa ma transpun? As vrea sa fiu… ba nu! Mi-ar placea sa fiu Alba ca zapada si cei sapte pitici, daaa! As vrea sa fiu sezuala ca ea, rafinata, sa am prieteni apropiati si buni ca cei 7 pitici.
Sau… ma gandesc ca rolul Cenusaresei m-ar prinde bine! Ma gandesc ca unele persoane ar fugi de acest rol, dar eu cred ca as avea doar de invatat jucand rolul Cenusaresei! As invata sa muncesc, sa apreciez ceea ce am langa mine, sa ma ridic incet, incet… Sa cunosc oamenii, sa iubesc!
Aaaa, ba nuuu, sa iubesc as invata fiind Belle din povestea Frumoasa si bestia! Daaa, as invata sa plec capul, sa fiu rafinata, sa descopar sufletul oamenilor, sa apreciez fiecare moment din viata mea!
Sursa
 
Si….totusi….cred ca as vrea sa existe o poveste in care personajul principal sa reuseasca sa se adapteze exigentelor cotidiene, sa fie eleganta, frumoasa, prietenoasa, rasfatata, senzuala, iubita... povestea vietii mele!
~

sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Catalog Iarna LADYS!

Buna tuturor!
A aparut catalogul de iarna LADYS cel care ascunde in paginile lui, surprizele lui Mos Craciun...Atmosfera e de basm si ofertele pe masura sacului lui Mos Craciun.Nu va mai tin in suspans va las sa il rasfoiti cu un clik pe imagine:
Valabilitatea catalogului este pana la sf anului 2012, insa pana pe 19 nov puteti plasa comenzi din catalogul vechi.
 Ladys e o afacere care nu trebuie sa iti scape!Se pot obtine castiguri spectaculoase!



Cei interesati sa devina reprezentanti Lady's sa se inscrie completand formularul de aici http://ladys.ro/create_account.php?din=landing&affId=CNSsngzk iar apoi ca sa valideze inscrierea trebuie intrat in adresa de mail cu care v-ati inscris si cu un clik pe linkul primit acolo (in mail) se valideaza inscrierea facuta.Fara aceasta validare orice inscriere dupa 72 ore se sterge automat.
Detalii, inscrieri si nelamuriri la loredana_baran (mess)
Va astept cu mare drag!

miercuri, 7 noiembrie 2012

CONCURS “Win 8 @eMAG”

Buna tuturor!
Ma grabesc sa va aduc la cunostinta detalii despre un concurs lansat de Windows 8 in colaborare cu Emag.ro.
Intitulat “Win 8 @eMAG”, concursul se desfasoara pe Facebook si pentru a participa la el trebuie sa accesati pagina de Facebook a aplicatiei.

Toti cei care participa la concurs primesc automat un cover photo personalizat pentru profilul personal. In plus, participi la tragerea la sorti pentru unul din cele 16 premii oferite de Microsoft:

1. 1x Laptop HP Pavilion G6-2230sq cu procesor Intel® Core TM i5-3210M 2.50GHz, Ivy Bridge, 6GB, 750GB, AMD Radeon HD 7670M 2GB, Microsoft Windows 8, Black
2. 2x Laptop Sony VAIO SVE1512E6EW.EE9 cu procesor Intel® Pentium® B980 2.40GHz, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7650M 1GB, Microsoft Windows 8, White
3. 3x Laptop Acer Aspire V5-531-987B4G50Mass cu procesor Intel® Pentium® 987 1.50GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8, Matte Silver
4. 10x Mouse Microsoft Arc Touch RVF-00004 negru

Concursul se desfasoara pana la data de 14 noiembrie 2012.
Vrei sa PARTICIPI?Clik aici
Va doresc SUCCES!