Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

luni, 25 februarie 2013

S-a deschis floraria online Lily Style



Floraria online www.lilystyle.ro, lansata in februarie 2013 se remarca pe piata online din Romania in mod deosebit prin specializarea pe cosuri cadou cu flori in pamant. Cosulete cu flori, aranjamente florale, flori in ghiveci dar toate cu radacina -  astfel va puteti bucura mai mult timp de cadoul primit.          

            www.lilystyle.ro este o florarie online, un magazin online cu flori din Bucuresti care ofera posibilitatea clientilor sa aleaga aranjamente florale de pe website, sa plateasca la livrare sau prin transfer bancar si sa primeasca florile la domiciliu.
            De ce flori vii, flori cu radacina? Pentru ca sunt femeie si pentru ca mereu cand primeam flori taiate ma bucuram de ele doar cateva zile , maxim o saptamana; pana cand, anul trecut de 1 Martie am primit un buchet de flori taiate de care am putut sa ma bucur cateva zile si un aranjament floral de care inca ma bucur, care inca traieste si imi bucura fiecare zi…si asa a aparut ideea Lily Style cu flori care au viata.
            Toata lumea,  in special femeiile se bucura cand primesc o floare, un buchet de flori un aranjament floral, dar de ce sa se bucure de ele atat de putin? De ce sa preferam sa luam frumusetea unei flori si sa ne bucuram de trecerea ei in loc sa ne bucuram de cresterea, inflorirea si inmultirea ei?
            Florile simbolizeaza dragostea, prietenia, compasiunea si sunt prezente la orice sarbatoare. Fac mereu parte din viata noastra: ne inveselesc gradinile si ne incanta prin culoare si delicatete. Florile ne infrumuseteaza viata, nu doar casa si gradina asa ca haideti sa ne bucuram de ele mai mult, haideti sa facem cadouri florale celor dragi care sa dureze, sa-si aminteasca de noi o luna, doua, un an sau de ce nu o viata.
            Va invitam sa vizitati site-ul nostru http://lilystyle.ro/  si pentru ca se apropie 1- 8 Martie puteti vizita si colectia de produse destinate acestui eveniment
http://lilystyle.ro/5-aranjamente-flori-martie  , apoi puteti comanda online cosuletul cu flori sau aranjamentul floral potrivit pentru persoana iubita.




Despre Lily Style
Pentru detalii despre produsele si serviciile noastre puteti accesa www.lilystyle.ro sau o puteti contacta direct pe Alina Grejdan , 0722980460, lilystyle@contact.ro

Un comentariu:

  1. Intr-adevar, o florarie online putin mai diferita. Aveti idee cat rezista florile in pamant? CAt timp se mentin proaspete?

    RăspundețiȘtergere