Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

miercuri, 29 mai 2013

Catalogul nr. 21 Giada Rome!

Hello!
Vesti foarte proaspete...a aparut catalogul nr.21 Giada Rome.Hai sa il rasfoim impreuna...Clik pe imagine...


Dupa cum se vede si pe coperta noutatea asupra transportului este ca....pentru comenzi peste 200 ron  transportul este gratuit in orice localitate prin CURIER.Asta da veste...
Despre returnarea produselor in 10 zile cred ca stiati...dar e bine sa reamintim pentru clientii nemultumiti...puteti returna produsele in maxim 10 zile lucratoare.

Anul sarpelui ne ofera oportunitatea de a purta bijuterii cu semnul sarpelui...Mitologia greaca si romana ne spune ca sarpele aduce fertilitatea si alunga raul...Asa ca Giada Rome ne ofera cateva variante de a ne infrumuseta cu bijuterii cu semnul sarpelui.Sa tinem cont de acest aspect!
Bijuteriile Vintage sunt iar la moda si Giada Rome ne aduce mai aproape acest stil cu diferite modele disponibile in diverse culori.
Nu se neglijeaza nici stilul Trendy pentru cei care vor sa il adopte si sa se accesorizeze cu bijuteriile Giada Rome.Gasiti diversitate in acest stil in paginile catalogului...
Reprezentantii au intotdeauna de castigat din promotiile Giada Rome si vreau sa detaliez un pic asupra promotiei valabile din catalogul nr.21 Giada Rome.
 
Ca sa puteti deveni reprezentanti Giada Rome trebuie sa completati cu datele personale formularul din josul paginii de aici
  http://afaceriparttime.blogspot.ro/p/giada-rome.html 

 

Comanda minima este de 50 ron (pret de catalog) iar discountul este de 20%.Acest discount ajunge pana la 35% odata cu cresterea valorii facturii.Nu este comanda lunara obligatorie.Transportul este 4lei prin posta romana si 10 lei daca preferati curierul, iar comenzile de peste 200 Ron beneficiaza de transport gratuit.De asemenea termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta).

 Catalogul Giada Rome apare bilunar (2 luni fiind perioada unei campanii).

 

Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran! Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu