MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

duminică, 25 august 2013

Bijuterii si Superstitii

Unele bijuterii sunt purtate pentru ca sunt daruite de cineva special. Altele sunt purtate pentru ca sunt la moda. Exista si bijuterii care sunt purtate pentru ca acele persoane cred ca le va aduce beneficii in viata.


Crezi ca o bijuterie iti va aduce noroc? Crezi ca inelul  primit va face ca relatia cu logodnicul tau sa dureze pentru totdeauna? Crezi ca un pandantiv care ti-a fost daruit te va ajuta sa castigi o competitie? Daca da, atunci esti una dintre persoanele superstitioase care poarta bijuterii pentru ca iti vor aduce beneficii in viata.

Iata cateva bijuterii si superstitiile lor:

Crucile               

Oamenii poarta cruci deoarece cred ca ii vor aduce mai aproape de Dumnezeu. Cred ca ii vor proteja. De obicei cand ii ingrijoreaza ceva, ii vei vedea ca saruta pandantivele cruci pe care le poarta. O cruce le ofera oamenilor o stare de calm, de care au nevoie atunci cand au un sentiment de frica, cand sunt ingrijorati sau stresati de ceva anume. (in imagine pandantiv cruce Giada Rome - 21 ron)Stelele               

Pentru cei care aspira la mai mult, stelele reprezinta simbolul preferat.  Atata timp cat vad bijuteriile cu stele pe care le poarta, au mai multa incredere in fortele proprii. Ei cred ca acest tip de bijuterii le va aduce noroc, reamintindu-le in permanenta de aspiratiile lor si astfel ii ajuta sa-si indeplineasca visele.  ( in imagine cercei stea din cristale marcasite- 21 ron pe site-ul  Giada Rome Bijuterii)

Inelele                

Ca un simbol al eternitatii, inele sunt folosite de cupluri pentru a-si consolida sentimentele de iubire unul fata  de celalalt. Conform conceptiei populare, daca  membrii unui cuplu poarta inele pe degete, acest lucru ii va uni pentru totdeauna.

Pe vremuri  exista conceptia ca unele inele sunt vrajite avand introduse in ele, amulete.  Persoane care se considerau facatorii de minuni, isi confectionau inele cu constelatii si incercau sa  vindece bolnavii, atingandu-i cu acele inele. ( In imagine inel cristal zirconiu- 24 ron - pe site-ul Giada Rome Bijuterii)

Perlele               

Conform superstitilor populare actuale, daca ii daruiesti unui prieten  bijuterii din perle, acestea vor atrage lucruri negative in viata acestuia. Perlele, care au forma unor lacrimi, atrag lacrimi. Din acest motiv unele mirese nu doresc sa poarte perle la nunta lor.

Anticii credeau insa, ca perlele sunt un simbol al Lunii si ca dispuneau de puteri magice. In limba latina, echivalentul cuvantului perla era “unic”, aratand prin acestea ca doua perle nu pot fi identice.

Mai sunt multe alte bijuterii care au superstitii in folclorul popular. Desi unii oameni cred in aceste superstitii, iar altii nu, este bine sa stii care sunt acestea. De altfel, le poti folosi pe unele dintre ele, pentru propria protectie. ( in imagine :bratara din perle negre naturale -34 ron pe site-ul www.giada-rome.com)

 

Material preluat de pe blogul firmei Giada Rome.
Daca aveti si alte curiozitati despre Giada Rome si bijuteriile lor va astept cu intrebari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu