MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

vineri, 17 ianuarie 2014

Program de bun venit la Giada Rome!

Buna tuturor!

Firma Giada Rome exista pe piata de 4 ani iar eu sunt coordonator la aceasta firma inca de cand s-a lansat.Sunt 4 ani in care m-am implicat neconditionat pentru ca niciodata nu m-au dezamagit.
Desi sunt pe piata de 4ani sunt persoane care totusi nu au auzit de ei...Culmea...Ca sa ii caracterizez un pic in cateva cuvinte as spune asa...CORECTITUDINE, PROMPTITUDINE, SERIOZITATE, FLEXIBILITATE...si lista ar putea continua...
Din punctul meu de vedere dintre multele firme in sistem MLM in care sunt implicata se afla pe locul 1 si imi doresc ca aceasta colaborare sa dureze cat mai mult posibil.

Produsele pe care le promoveaza sunt foarte diversificate asa incat sa acopere cam toate gusturile:bijuterii, cosmetice BIO, accesorii, genti si lista e f lunga.Cred ca aproape zilnic pe site apar noutati din diverse categorii.

Comanda minima este de 50 ron la care se primeste o reducere de 20% si se plateste un transport prin posta de 6ron sau prin curier de 10 lei.(in fct de preferintele clientului).

Ca reprezentant  al firmei Giada Rome sunt mai multe beneficii cum ar fi :

Inscrierea este GRATUITA, iar catalogul il primesti GRATUIT la inscriere!
Nu esti obligat sa faci comanda in fiecare luna.
Beneficiezi de reduceri intre 20-35% la orice comanda daca esti inscris in baza noastra de date.
Pe langa castigul datorat comenzii efectuate de catre dumneavoastra, va puteti mari venitul si prin formarea unor colaboratori (prin recomandarea altor persoane, a bijuteriilor Giada Rome).

Nivele de acordare a bonusului:
Nivel 1- 12%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2%
Nivel 4- 1%

Daca inscrieti reprezentanti, iar comanda efectuata de catre acestia, impreuna cu dvs., depaseste valoarea de 500 RON intr-o luna calendaristica, veti primi 12 % din valoarea totala a comenzilor efectuate de reprezentantii dumneavoastra.

Daca reprezentantii dumneavoastra inscriu la randul lor alti reprezentanti, veti castiga 5 % din valoarea comenzii efectuate de catre acesti reprezentanti (numiti si reprezentanti din generatia a 2-a); acelasi sistem se aplica si pentru nivelele 3 si 4 

Pentru a beneficia de bonus trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa atingeti impreuna cu echipa dvs.(nivel 1 - 4) targetul de 500 ron in fiecare luna calendaristica
2) trebuie sa fiti reprezentant activ: sa aveti efectuata o comanda de minim 50 ron la 2 luni. ATENTIE: daca un cont este inactiv bonusul nu se acorda in lunile de inactivitate, chiar daca se indeplineste target-ul de 500 ron. Toate detaliile despre echipa dvs. si activitatea acesteia pot fi aflate oricand accesand contul dvs.
3) bonusul acumulat pe o luna calendaristica poate fi folosit incepand cu data de 15 a lunii urmatoare. Daca o persoana se califica pentru bonus trebuie sa trimita o solicitare de acordare a bonusulu.
 4)Bonusul nu se acorda retroactiv (din urma) in lunile de inactivitate. Bonusul incepe sa se acumuleze din ziua in care se reactiveaza contul.

Important:

Bonusul este valabil si poate fi folosit in maxim 2(doua) luni de la primirea lui.
Coordonatorul este responsabil de activitatea reprezentantilor sai; in cazul in care un reprezentant nu ridica coletul comandat, taxele de expediere/retur vor fi retrase din bonusul acumulat. 
Cam astea sunt cele mai importante lucruri care trebuie sa le stiti ca viitori reprezentanti.
Suplimentar sa mai pot asigura ca fiecare catalog are promotii si cadouri pentru anumite valori ale comenzilor si acest lucru nu e de neglijat.Sunt oferte irezistibile.In plus mai sunt si promotii in anumite perioade de timp la cumpararea anumitor produse se primesc anumite cadouri.

Ei ce ziceti?Tentant? Merita sa incercati?Aveti numai de castigat!

Si ca sa mai adaug si eu "cireasa de pe tort" m-am gandit ca personal sa ofer un program de bun venit pentru cei care opteaza sa se inscrie in echipa mea la prima comanda plasata.
Ofer gratuit pentru cei noi inscrisi la prima comanda plasata in valoare 100 ron un produs la alegere in valoare de 10 lei. Aceasta prima comanda trebuie plasata telefonic catre mine (0748433816) si trebuie specificat ca sunteti la prima comanda pentru a beneficia de cadoul de bun venit.
Pentru a va inscrie in echipa mea aveti 2 posibilitati:
1.completati formularul din dreapta de pe blogul meu  http://afaceriparttime.blogspot.ro/
2.completati formularul din josul paginii de aici http://afaceriparttime.blogspot.ro/p/giada-rome.html
De asemenea gasiti pe blog si catalogul online.
Detalii si nelamuriri la loredana_baran@yahoo.com sau 0748433816.
Va astept cu mare drag si va asigur de tot sprijinul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu