Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

marți, 10 martie 2015

Ai un blog? Prin BlogSpot.co.ro esti platit sa scrii articole pentru advertiseri !

Avantajele de a detine un blog in era tehnologiei se refera, desigur, si la numeroase oportunitati de a castiga bani din talentul tau de a scrie articole interesante, care atrag cat mai multi citititori. Platforma BlogSpot.co.ro te ajuta sa comunici direct cu advertiserii dornici sa te plateasca pentru textele publicitare pe care esti dispus sa le publici pe propriul blog.

In calitate de blogger, probabil ca ai colaborat in trecut cu diverse companii in ideea promovarii serviciilor si produselor acestora prin articole publicitare (advertoriale). Daca vrei sa oferi constant acest serviciu important pentru marketingul online sau vrei sa faci acest lucru in viitor, inscrie-te pe platforma BlogSpot.co.ro si vei primi zilnic cereri de la advertiserii care vor ajunge mai usor la oferta ta.

Ce este si cum functioneaza platforma de advertoriale BlogSpot.co.ro

Platforma BlogSpot este o platforma online de intermediere a cererii si ofertei intre advertiseri si furnizorii de continut web. Cu alte cuvinte, te ajuta sa castigi bani pentru postarile tale, daca esti blogger, video blogger sau administratorul unui site.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti inscrii blogul sau site-ul in sistemul BlogSpot (prin crearea unui cont) si sa stabilesti un pret/articol, valabil pentru redactarea advertorialului si publicarea lui in blogul tau. Vei fi remunerat pentru a scrie despre alte site-uri, produse, magazine online, servicii si companii, oferind cititorilor opinii relevante si feedback util advertiserilor cu care colaborezi.

Advertiserii au posibilitatea de a crea "oportunitati". Acestea sunt, de fapt, intentii de a plati un blogger pentru redactarea si publicarea unui advertorial, in care solicitantii mentioneaza dimensiunea textului, numarul de linkuri de introdus in articol (dofollow sau nofollow), pretul pe care sunt dispusi sa il plateasca si numarul de bloggeri cu care doresc sa colaboreze.

Cand iti accesezi contul de BlogSpot, poti parcurge lista de oportunitati si iti poti rezerva cererile care sunt compatibile cu tipul blogului tau, Page Rank-ul blogului tau si cu pretentiile tale financiare. Daca advertiserul a carui oportunitate rezervata de tine iti aproba oferta, nu ramane decat sa redactezi articolul, sa il publici si sa beneficiezi de transferul de bani.

Platforma BlogSpot.co.ro are si o sectiune numita "Director Bloguri", unde advertiserii pot vizualiza atat lista de bloggeri pe care ii pot angaja pentru a evalua si promova servicii, produse sau site-uri, cat si Page Rank-ul blogului si pozitia sa in site-ul de ranking Alexa.

Cautarile pot fi filtrate usor, in functie de parametri specifici. Cand s-a luat decizia unei tranzactii, prin simpla apasare a butonului "Hire" bloggerul este instiintat ca a primit o noua cerere.

Cati bani poti sa castigi pe BlogSpot.co.ro?

Sumele pe care le poti castiga utilizand BlogSpot pot fi influentate de mai multe aspecte. Platforma recomanda preturi intre 2 si 10 euro pentru un articol, insa daca blogul sau site-ul tau are un Pange Rank foarte bun (PR 3 sau PR 4), pretul unei postari poate creste si pana la 30-50 de euro, in functie de dimensiunea advertorialului.

Castigurile tale depind, desigur, atat de disponibilitatea ta de a scrie un numar cat mai mare de texte, cat si de cererile compatibile cu ceea ce poti oferi advertiserilor.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu