MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

luni, 20 aprilie 2015

Pila electronica Scholl Velvet Smooth

Buna tuturor,
Vreau sa va impartasesc experienta mea de testare a pilei electronice Scholl Velvet Smooth...
Am intrat in posesia pilei electronice Scholl Velvet Smooth dupa ce am fost selectata in campania Scholl a site-ului buzzstore.Sunt membru pe acest site de aproape un an si aceasta e prima campanie la care particip.
Pentru cei care sunt interesati sa aiba o experienta asemanatoare cu a mea acesta e linkul de invitatie pe site-ul buzzstore.
Curierul mi-a sunat intr-o zi la usa cu coletul ce continea Pila electronica Scholl Velvet Smooth, un ser de hidratare de la aceeasi firma, 5 brosuri de prezentare a pilei si un ghid de promovare.Am fost tare incantata ca aveam posibilitatea sa experimentez folosirea pilei electronice Scholl Velvet Smooth.Asa ca nu am lasat timpul sa treaca si din curiozitate am inceput testarea.
Rezultate remarcabile dupa parerea mea.Si pentru ca o poza face mai mult decat 100 de cuvinte va las placerea sa trageti singuri concluziile. Ce sa zic...Mie una mi-a creat dependenta...Nu as mai putea sa stau fara ea...Cum sa te desparti de ceva care face treaba atat de buna?
 Mulțumesc BUZZStore si Scholl Romania pentru aceasta experiență!

5 comentarii:

 1. Foarte interesant si adevarat!

  RăspundețiȘtergere
 2. Supeeeer! Merita! Mai ales acum sa se apropie vara si trebuie sa ave calcaiele perfecte!

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa e Daniela...Frumoasa experienta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Aghinitei Maria20 aprilie 2015, 20:19

  E minunata , din cate spuneti, dar eu nu am avut noroc, poate insa...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pila electronica Scholl Velvet Smooth imbunatatita cu cristale de diamant este mai eficienta decat precedentul si mai ieftinul aparat de calcaie Scholl Velvet Smooth Express Pedi in ceea ce priveste indepartarea pielii ingrosata de pe talpi si mai ales calcaie. Chiar daca pretul este simtitor mai mare, avantajele cristalelor de diamant se vad vizibil, intr-un timp mult mai scurt. http://timez.ro/pila-electronica-scholl-velvet-smooth-express-pedi-cu-cristale-de-diamant/

   Ștergere