Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

miercuri, 20 mai 2015

Protectie site web impotriva malware

Navigarea pe internet va expune la tot felul de riscuri,virusi, programe malware...
Termenul „programe malware” indică toate tipurile de software-uri rău-intentionate concepute pentru a deteriora un computer sau o retea. Programele malware pot fi instalate pe computer fara stirea dvs., adesea prin intermediul unor linkuri inselătoare sau al unor descarcari care par a avea continut interesant.
Atunci cand descarci ceva in calculator sau dai clik pe linkuri necunoscute va puteti expune unor software-uri sau site-uri rau-intenționate.Acest software ar putea contine programe care scanează computerul dvs. sau care monitorizeaza tastele pe care le apasati, inclusiv atunci cand introduceti parola.

Printre tipurile de programe malware se numără (dar fără a se limita la acestea):

  • virusi,
  • viermi,
  • spyware,
  • adware,
  • cai troieni.
Programele malware pot fi dificil de eliminat si nu există niciun program care sa garanteze detectarea si stergerea tuturor programelor nedorite. Totusi, există o varietate de programe antivirus care vă pot oferi
protectie website impotriva hacker-ilor.

 Puteti sa evitati majoritatea tipurilor de programe malware printr-un comportament inteligent de navigare online. Urmatoarele sfaturi va vor ajuta să recunoasteti programele malware si sa le impiedicati sa va compromita computerul si conturile online.

Site-uri: nu acordati incredere site-urilor necunoscute. Cand aveti indoieli, parasiti site-ul si verificati software-ul a carui instalare va este solicitata.
E-mailuri: nu acordati incredere continutului unui e-mail care pare suspect. Chiar si e-mailurile de la persoanele pe care le cunoasteti pot contine linkuri catre programe malware sau atasamente de acest gen, in cazul in care contul persoanei respective a fost compromis.
Alte software-uri: unele programe includ programe malware sau alte software-uri inselatoare de pe internet in cadrul procesului lor de instalare.

Ferestre pop-up: nu aveti incredere in ferestrele pop-up care va solicita descarcarea unui software. Adesea, astfel de ferestre pop-up va vor convinge ca aveti computerul infectat si va vor solicita descarcarea unui software pentru a fi în siguranta. Inchideti imediat fereastra, dar asigurati-va ca nu dati clic in interiorul ferestrei pop-up.
Pentru protectia calculatorului exista scanare site web pentru malware.
Apelati cu incredere la astfel de programe care va tine calculatorul in siguranta!
Securitate Website & Malware

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu