MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

marți, 2 iunie 2015

Directoare de articole

Un  director articole este un site unde se pot trimite articole cu titlu de promovare sau comunicate de presă ce pot contine imagini, materiale video si legaturi catre site-uri. Directoarele de articole au o deosebita importanta in procesul de optimizare seo si promovare web.Acestea ofera posibilitatea de promovare gratuită.

 Un director articole este si un loc unde se pot afla lucruri noi din articolele publicate în categorii relevante. Orice webmaster are nevoie de o lista de directoare de articole in care isi poate promova site-ul, produsul sau afacerea.

Notiunea de SEO se traduce in limba romana prin Optimizare pentru Motoarele de Cautare. In ultimul timp tot mai multe persoane isi deschis propriile site-uri pentru a isi vinde produse sau pentru ca lumea sa stie despre serviciile pe care le pune la dispozitie. SEO permite imbunatatirea site-urilor si a paginilor personale, pentru ca atunci cand o persoana cauta pe anumite motoare de cautare, cum este Google, o anumita informatie, site-ul respectiv sa poata avea o pozitie mult mai buna si mai accesibila pentru client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu