MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

miercuri, 7 decembrie 2016

Ce daruri ati gasit in ghetute?

Hei, hei, hei!
A venit Mos Nicolae la voi?Cu nuieluse sau cu cadouri?Stiu ca ati primit cadouri pentru ca Mosul uita momentele cand nu suntem tocmai cuminti...Din bunatatea lui uita faptele mai putin placute pentru ca el are bucuria de a darui...
La mine in ghetute pe langa dulciurile nelipsite am primit si o pereche de sosete de casa sau ceva gen botosei pentru a pastra picioarele calde si pe frigul de afara.Sunt caldurosi, moi, pufosi si confortabili.Picioarele mele se simt rasfatate!Dar hai sa va arat ceva poze pentru a va face o idee:


Asa arata cadoul meu de la Mos Nicolae!Sunt pufoase, foarte pufoase si calduroase.Picioarele se scufunda in pufosenie!Sunt confectionate din material 100% poliester.
Imi place ca au inaltimea unei cizmulite...Chiar daca mosul nu stie cu exactitate nr de la picior cu acestea nu poate da gres pentru ca se intind si se potrivesc la 2-3 nr acelasi model. E cumva ca la sosete 36-38 sau 39-41.
Am gasit si un alt model un pic mai haioase!
De ce haioase?Pentru ca au desenate in varf urechi de pisicuta!Cand le incalti devii o pisica...Nici nu se aude cand pasesti pentru ca totul e moale si pufos acolo la picioarele tale...

Sunt confectionate tot din material 100% poliester.Sunt ideale pentru picioarele reci din timpul iernii!De asemenea imi place ca sunt inaltute ca o cizmulita! Mie mi-ar fi placut chiar si mai inalte, aproape pana la genunchi...Aveai senzatia ca ai caloriferul la picioarele tale!
Ce sa mai vorbim...La mine a fost inspirat Mosul anul acesta!Poate sa fie iarna cat de grea...picioarele mele sunt fericite!
La voi cu ce a venit Mosul Nicolae?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu