Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

marți, 10 aprilie 2012

Bijuterii Swarovsky de la Giada Rome!Incantati-va privirea!

Buna tuturor!
Pentru azi mi-am propus sa va prezint produse Swarovsky de la Giada Rome.Am realizat pentru voi si un filmulet si sper sa va faca placere sa il vizionati.



IMPORTANT!!!!
1) Giada Rome continua promotia" Bijuterie Cadou" in perioada 01.04- 31.05.2012. La fiecare comanda ce depaseste suma de 100 RON, vei primi cadou o pereche de cercei din perle naturale, la fiecare comanda ce depaseste suma de 150 RON veti primi o bratara din turcoaz, iar la fiecare comanda ce depaseste suma de 200 ron veti primi cadou o bijuterie SWAROVSKI)
2) Incepanda cu data de 01.04.2012 bonusul Giada Rome va fi acordat din suma de bani incasata din comanda efectuata de catre reprezentanti. Exemplu: daca un reprezentant comanda de 100 ron el va plati suma de 80 ron, bonusul de 10 %, 5 % si 2 % se va acorda din suma de 80 ron.
3) Orice reprezentant Giada Rome beneficiaza de 10 % reducere la orice comanda efectuata pe site-urile partenere Giada Rome :
Pentru a beneficia de reducere trebuie sa treceti codul unic de reprezentant Giada Rome in formularul de comanda.
Cei care nu sunt inca reprezentanti si vor sa se inscrie sa completeze datele personale din formularul de mai jos http://afaceriparttime.blogspot.com/p/giada-rome-bijuterii-si-cosmetice.html
Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu