Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

luni, 8 decembrie 2014

Bani pe net - bani online

Buna!
Azi as vrea sa va vorbesc despre platforma t.co.ro,platforma similara adf.ly target-ata pe trafic romanesc.Comisioanele oferite de platforma sunt foarte bune, fiind o solutie ideala pentru monetizare trafic pe sit-uri de filme online, muzica online-monetizare trafic romanesc
La inscriere poti alege daca te intereseaza partea de Publisheri sau partea de Advertiseri.
Citez de pe platforma lor:
Pentru Publisheri:
T.co.ro este un serviciu de monetizare a link-urilor si a traficului generat in acest fel. Puteti castiga bani imediat pentru fiecare link pe care il creati in sistemul nostru, si il promovati pe internet pentru a ne trimite vizitatori. Aici este un exemplu de URL care a fost creat in sistemul nostru; http://t.co.ro/jNBLda (mp3songs.ro).

Aceasta este cea mai simpla metoda de a castiga bani pe internet, nu este nevoie nici macar sa aveti un blog sa un site propriu pentru a va inregistra.Oferim cotatii mai bune decat sistemele internationale pentru vizitatori din Romania!

Pur si simplu promovati link-uri catre subiecte interesante pe care le gasiti pe internet, in cercurile Dvs sociale, pe forumuri, pe facebook, etc.
Pentru  Advertiseri:
 Ne puneti la dispozitie adresa site-ului si noi va trimitem trafic! T.co.ro este o solutie pentru a va cumpara trafic si afisari la cele mai bune cotatii. Mai mult, este o solutie localizata in Romania. Traficul furnizat de sistemul nostru provine in cea mai mare parte din Romania.

Sistemul antifrauda bine pus la punct ne permite sa furnizam trafic de calitate foarte buna, targetat pe tari. Oferim cotatii mai bune pentru vizitatori din Romania, decat sistemele internationale similare!

Caracteristicile traficului furnizat: IP-uri unice intr-un interval de 24 ore, JavaScript and cookies activate, si un timer de 5 secunde care va permit sa va prezentati banner-ul vizitatorilor, inainte de a fi directionati catre adresa de care sunt interesati.

Va recomand sa incercati...cred ca se merita...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu