Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

marți, 2 decembrie 2014

Beneficiile consumului de tarate de ovaz

Buna dragilor!
Azi am hotarat sa va povestesc despre beneficiile taratelor de ovaz...Sunt cativa ani de cand incerc sa adopt un stil de viata sanatos...putina miscare zilnica, o alimentatie sanatoasa si o viata fara stres...
Ovazul l-am descoperit la recomandarea unui naturist pentru o detoxifiere a organismului pentru copilul meu care imi facea repetate  pusee  de  urticarie...Si atunci am inceput cautarea beneficiilor despre ovaz...Tot atunci am descoperit si taratele de ovaz despre care vreau sa va  punctez.Vreau sa va specific ca am aceste informatii culese de pe site-ul tarate de ovaz pirifan.
Cum se consuma taratele de ovaz ?

Haideti sa vedem impreuna la ce ne ajuta acestea...:

 Taratele de ovaz sunt un aliat pentru silueta.
Acestea «captureaza» grasimile si zaharurile si, deoarece organismul nostru nu le poate asimila, acestea traverseaza sistemul nostru digestiv si sunt eliminate in mod natural. Absorband lipidele si glucidele acestea reduc astfel numarul de calorii ingerat.
Pentru a avea rezultate asupra siluetei aceste tarate trebuie consumate regulat.Se recomanda o lingura de tarate in fiecare zi in iaurt.Odata ajunse in stomac ele se umfla si creeaza senzatia de satietate.
Taratele de ovaz sunt bune pentru a reduce nivelul de colesterol rau si pentru diabet.
 Sunt bogate in fibre solubile si reduc nivelul de colesterol din organism. In plus, au un indice glicemic foarte scazut si sunt ideale pentru persoanele diabetice in cadrul unui regim alimentar adaptat.Fibrele solubile au drept efect absorbirea zaharului si a grasimilor, dar si reducerea formarii de calculi renali.
 Taratele de ovaz
pot reduce si aparitia unui cancer de colon. Reducand si nivelul de colesterol taratele de ovaz ne protejeaza si inima si arterele. 
 Taratele de ovaz sunt si un excelent antioxidant.Sunt foarte bogate in minerale si oligoelemente si contin vitamine din familia B. Aceste elemente fac ca acestea sa fie un excelent antioxidant pentru a lupta impotriva agresiunilor exterioare.
Ele sunt recomandate si in regimul Dukan. Efectele lor sunt duble –pe de alta parte acestea absorb apa datorita structurii lor chimice si pe de alta parte acestea limiteaza acumularea de calorii din corp.
tarate de ovaz pirifan sunt recomandate pentru consum in regimul Dukan!

Cum se consuma Taratele de Ovaz ?
Aceste tarate sunt extrem de usor de integrat in viata de zi cu zi. Este de ajuns daca presari o lingura peste salata, peste fructe sau daca le consumi cu iaurt.
Supele crema cu tarate sunt delicioase. Un smoothie pentru dimineata este ideal. Un ingredient minunat pentru slabire cu un efect de satietate minunat.  
Poti prepara prajituri cu ele. Cea mai celebra este clatita cu tarate de ovaz. Contine tarate de ovaz, branza si oua- multe proteine si fibre si aproape fara materii grase. Simplu si eficient.
Pentru cei mai gurmanzi- un porridge cu tarate de ovaz in care este de ajuns daca amesteci laptele de soia cu taratele.  Le poti incorpora si in aluatul pentru paine, pentru pizza, etc.
Taratele de ovaz Pirifancele mai bune tarate.
Va recomand sa le incercati pentru a va bucura de beneficiile lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu