MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

sâmbătă, 29 august 2015

Fotografia de nunta in Bucuresti

Cauti cel mai bun fotograf pentru nunta ta?
NUNTA-cel mai frumos eveniment din viata ta, alaturi de alte cateva la fel de importante.
Multe emotii,lacrimi de bucurie,trairi intense care trebuiesc pastrate ca amintiri...Cele mai PERFECTE AMINTIRI...doar prin alegerea celui mai bun fotograf de nunta.
Profesionalismul isi pune intotdeauna amprenta.Cand e vorba de NUNTA e bine sa alegi cei mai buni profesionisti in materie de  foto video nunta.
NUNTA este un eveniment unic ce nu poate fi reluat in cazul unor fotografii sau filmari nereusite, de aceea alegerea unui fotograf profesionist este esentiala, si varianta cu “cunosc eu un un baiat care are camera” este exclusa aici.Acele momente pline de emotie doar un fotograf profesionist le poate capta!
Fotografiile transmit povesti.La finalul albumului trebuie sa ai impresia ca ai fost acolo in poveste!Privind fotografiile trebuie sa simti emotia evenimentului.Tocmai din acest motiv alegerea fotografului de nunta
trebuie facuta cu responsabilitate, pentru ca de aceasta alegere conteaza reusita fotografiilor voastre.
Alegand un fotograf profesionist si rezultatul este unul care te va ajuta sa retraiesti fiecare emotie pastrata ca amintire in albumul tau!
 Amintirile tale depind doar de fotograf!NU incerca sa reduci costurile sperand sa astfel vei economisi niste bani, pentru ca risti sa distrugi amintiri la un eveniment unic.
Rasfoind portofoliul pozelor de nunta pe http://www.efotografnunta.ro/ 
am descoperit sfaturi care mi se par demne de luat in seama.
Cateva lucruri despre fotograful de nunta profesionist:
  • Sa fie pregatit pentru orice schimbare in plan, facuta de mire sau mireasa, dand dovada de creativitate in orice moment, punandu-si la incercare spiritul artistic si facand din fotografie lucruri inedite.
  • Un fotograf care se respecta are tot timpul un aparat de backup pentru ca nu putini au fost cei care nu le-a mai mers aparatul in timpul nuntii, si atunci ce facem?!
  • Un fotograf de nunta norocos dar atent! Deci, daca ceva inedit apare, trebuie sa fim mereu pregatiti si sa imortalizam.
  •  Un fotograf de nunta care se respecta isi aranjeaza alaiul de asa maniera incat sa scoata in evidenta ce-l intereseaza pe el intr-o fotografie.
Din pagina de facebook Fotograf nunta Bucuresti
mi-au atras atentia cateva poze:
 
 
 Greu sa te opresti doar la cateva fotografii.Sunt EXCEPTIONALE!
Daca doriti momente unice ramase in amintiri perfecte, nu ezitati sa alegeti profesionalismul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu