MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

libris

Libris.ro

Inscriere Yves Rocher

marți, 22 ianuarie 2013

Catalog Giada Rome nr.19

Buna dragilor!
Giada Rome lanseaza primul catalog din 2013 care arata a...Primavara!Totul ne poarta catre Ziua Indragostitilor si Martisor. Catalogul e plin de florile Primaverii iar bijuteriile completeaza perfect acest frumos tablou.Fiecare pagina ascunde bijuterii care se pot transforma cu usurinta in cadouri minunate pentru persoanele speciale din viata noastra. Am ramas placut inpresionata rasfoind acest catalog...Va invit sa va convingeti si sa rasfoiti cu un clik pe imagine:

La fel de impresionante sunt si promotiile pentru reprezentanti.La Giada Rome nimeni nu munceste degeaba...Clar!

Asa cum fac de fiecare data tin sa va amintesc ca pentru cei care nu s-au inscris inca sau sunt inscrisi deja si nu au retinut planul de afacere e f simplu:

comanda minima este de 50 ron (pret de catalog) iar discountul este de 20%.Acest discount ajunge pana la 35% odata cu cresterea valorii facturii.Nu este comanda lunara obligatorie.Transportul este 4lei prin posta romana si 10 lei daca preferati curierul, iar comenzile de peste 300 Ron beneficiaza de transport gratuit.De asemenea termenul de livrare a produselor cumparate, se incadreaza intre 2 si 5 zile lucratoare, din momentul confirmarii pe e-mail a expedierii coletului.PLATA COMENZILOR SE EFECTUEAZA IN SISTEM RAMBURS (platiti in monentul in care ridicati coletul de la posta).

 Catalogul Giada Rome apare bilunar (2 luni fiind perioada unei campanii).

 

Pe langa castigul datorat comenzii efectuate de catre dumneavoastra, va puteti mari venitul si prin formarea unei retele personale de colaboratori (prin recomandarea altor persoane, a bijuteriilor Giada Rome).
Nivele de acordare a bonusului:
Nivel 1- 10%
Nivel 2- 5%
Nivel 3- 2%
Nivel 4- 1%
Daca inscrieti reprezentanti, iar comanda efectuata de catre acestia, impreuna cu dvs., depaseste valoarea de 500 RON intr-o luna calendaristica, veti primi 10 % din valoarea totala a comenzilor efectuate de reprezentantii dumneavoastra.
Daca reprezentantii dumneavoastra inscriu la randul lor alti reprezentanti, veti castiga 5 % din valoarea comenzii efectuate de catre acesti reprezentanti (numiti si reprezentanti din generatia a 2-a); acelasi sistem se aplica si pentru nivelele 3 si 4

Cum devin CLIENT PREMIUM :

Orice reprezentant ce atinge individual target-ul de 600 ron lunar( valoarea achitata pentru comenzi "valoarea ce apare in contul dvs la sectiunea comenzi-"nu pretul de catalog) va beneficia luna urmatoare de o reducere suplimentara de 10 % la orice comanda efectuata in acea luna. EXEMPLU: daca o persoana efectueaza comenzii cumulate de 600 ron pe luna septembrie, se va califica pentru programul PREMIUM pe luna octombrie astfel daca in luna octombrie va efectua o comanda de 500 ron, pe langa reducerea de 35 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 45% sau daca va efectua in octombrie o comanda de 50 ron, fata de reducerea de 20 % va primi suplimentar o reducere de 10 % ceea ce va insemna o reducere totala de 30 %. Daca un reprezentant PREMIUM atinge target-ul de 600 ron si in luna urmatoare( noiembrie) acesta va beneficia de programul premium si pentru luna urmatoare( decembrie).

Conditii de acordare a bonusului:

Pentru a beneficia de bonus trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:
1) sa atingeti impreuna cu echipa dvs.(nivel 1 si 2) targetul de 500 ron in fiecare luna calendaristica
2) trebuie sa fiti reprezentant activ: sa aveti efectuata o comanda de minim 50 ron pe campanie (2 luni). ATENTIE: daca un cont este inactiv bonusul nu se acorda in lunile de inactivitate, chiar daca se indeplineste target-ul de 500 ron. Toate detaliile despre echipa dvs. si activitatea acesteia pot fi aflate oricand accesand contul dvs.
3) bonusul acumulat pe o luna calendaristica poate fi folosit incepand cu data de 15 a lunii urmatoare. Daca o persoana se califica pentru bonus trebuie sa trimita o solicitare de acordare a bonusului pe adresa de e-mail office@giada-rome.com . In cazul in care nu se trimite solicitarea bonusul nu va fi alocat din oficiu

Important:

Bonusul este valabil si poate fi folosit in maxim 2(doua) luni de la primirea lui.
Coordonatorul este responsabil de activitatea reprezentantilor sai; in cazul in care un reprezentant nu ridica coletul comandat, taxele de expediere/retur vor fi retrase din bonusul acumulat.

Cand se suspenda un cont

- Orice cont dublat va fi sters ramanand valabil doar primul cont creat fara anuntarea in prealabil a reprezentanului sau a coordonatorului.
- contul unui reprezentant poate fi suspendat daca se primesc mai multe reclamatii de la persoane care au fost inscrise fara acordul lor sau fara a cunoaste activitatea companiei.
- contul unui colaborator va fi suspendat daca acesta:
a) are comportament inadecvat fata de personalul companiei
b) aduce prejudicii companiei
Odata efectuata inscrierea in reteaua unui coordonator nu se va putea efectua transferul in alta retea. (reprezentantii inscrisi independent pot solicita trecerea in reteaua unui coordonator) Daca un reprezentant Giada Rome nu a ridicat produsele comandate contul acestuia va fi blocat permantent, iar colaborarea va inceta, acesta nemaiavand posibilitatea de a efectua comenzi in viitor.

 

Cei care nu sunt inca reprezentanti si vor sa se inscrie sa completeze datele personale din formularul de mai jos http://afaceriparttime.blogspot.ro/p/giada-rome.html
Aveti sprijinul meu neconditionat la id mes loredana_baran!
Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu