MARGO COSMETICS - Cea mai noua oportunitate de CASTIG GARANTAT

kurtaman

kurtmann.ro%20

libris

Libris.ro

luni, 7 ianuarie 2013

Noul catalog LADYS 2013!

Buna!
Vesti bune si calde calde...f proaspete!
Mult asteptatul catalog LADYS in sfarsit si-a facut aparitia!E plin de reduceri si oferte,multe reduceri asa ca pentru un buget dupa sarbatori.Nu ai cum sa ii rezisti...Eu una sunt nerabdatoare sa pun o prima comanda pe anul aceste pentru ca perioada de inactivitate datorata vacantei mi se pare ca a fost foarte mare si eu sunt invatata sa plasez foarte des comenzi (imi place sa fiu cautata de curieri care imi aduc comenzile acasa...e ca si cum fiecare zi ar fi o sarbatoare pentru mine).Normal ca nu sunt toate comenzile cu produse numai pentru mine caci firmele cu care lucrez imi aduc si venituri substantiale la asa comenzi numeroase.Numai cine nu incearca nu stie cat se poate castiga din asa activitati!!!...
Sa revenim la subiect...catalogul Ladys care se poate vizualiza asa dupa cum stiti cu un clik pe imagine:


Sa nu uitam ca acest catalog se incadreaza in pasul 4 de campanie detalii aici .Valabilitatea catalogului este 01 ianuarie -18 februarie 2013.
Grila de discounturi:
65 lei - 5%
100 lei- 10%
133 lei- 25%
250 lei- 30%
400 lei- 35%

Atentie! Este vorba de valoarea comenzii fara discount, deci in realitate daca comanda la pret fara discount are 133 de lei veti plati doar 100 de lei (discount 25%).

Cand intrati in contul dumneavoastra veti vedea preturile standard. Pe masura ce adaugati produse la comanda, in cosul de cumparaturi, pretul produselor comandate scade respectand grila de discounturi.
*****
Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxa de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuita, se percepe doar taxa de ambalare.
Cataloagele, testerele si taxa de curier nu beneficiaza de discount indiferent de valoarea total a comenzii, au pret fix.

*****
Clienti Premium

Deveniti "Client Premium", pentru o luna, daca in luna anterioara comenzile dvs. au depasit 600 de lei la pret cu discount.
Aveti un discount suplimentar de inca 10% la toate comenzile plasate in luna in care sunteti "Client Premium". Se considera doar comenzile incasate, de aceea este bine sa confirmati cat mai repede primirea unei comenzi, folosind codul de confirmare aflat in colet.

*****
CUM OBTIN DISCOUNTUL MAXIM?

Aveti 42% discount daca sunteti "Client Premium" si plasati o comanda mai mare de 400 de lei pretul standard.
Exemplu:

Comandati de 400 de lei, va calificati la discount de 35%, deci aveti de plata 260 de lei (economie 140 de lei).
Dar pentru ca sunteti "Client Premium" aveti inca 10% discount din cei 260 de plata, deci inca 26 de lei reducere.
In final aveti de plata doar 234 lei.
Discount = 166 lei, deci 42% din 400 de lei.

*****
Seturile de testere de parfum costa doar 14.2 lei!
Fiecare dintre cele 4 seturi contine cate 15 fiole de cate 2 ml.
*****

Promotii
- Primiti GRATUIT setul 4 de testere la prima comanda de produse de peste 100 de lei plasata on-line
- Primiti GRATUIT setul 3 de testere la prima comanda cu valoare mai mare de 200 de lei
- Primiti GRATUIT setul 2 de testere cand comenzile insumate depasesc 600 de lei
- Primiti GRATUIT setul 1 de testere cand comenzile insumate depasesc 800 de lei
 Ladys e o afacere care nu trebuie sa iti scape!Se pot obtine castiguri spectaculoase!Cei interesati sa devina reprezentanti Lady's sa se inscrie completand formularul de aici http://ladys.ro/create_account.php?din=landing&affId=CNSsngzk iar apoi ca sa valideze inscrierea trebuie intrat in adresa de mail cu care v-ati inscris si cu un clik pe linkul primit acolo (in mail) se valideaza inscrierea facuta.Fara aceasta validare orice inscriere dupa 72 ore se sterge automat.
Detalii, inscrieri si nelamuriri la loredana_baran (mess)
Va astept cu mare drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu