Petmart

petmart.ro

Libris

libris.ro%20

Vitamix

vitamix.ro

vineri, 4 iulie 2014

Invitatii nunta

Hello tuturor!
M-am gandit sa va prezint cateva repere pentru invitatiile de nunta ca tot am iesit de curand din postul Sfintilor Petru si Pavel si puteti desfasura nunta mult visata.Unul din elementele principale ale nuntii dvs. este bine'nteles Invitatia care ar trebui sa va reprezinte.In general se tine cont si de pretul invitatiei insa ea trebuie aleasa astfel ca sa placa celui caruia ii este oferita.
Invitatia de nunta trebuie sa fie eleganta, delicata si in acest sens trebuie sa puneti accent pe detalii.
Daca sunteti genul de miri nostalgici ati putea alege invitatia papirus si am sa va exemplific cu o imagine preluata de pe www.deluxe-cards.ro

http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-clara/invitatie-papirus-32830

Ca detalii la acest tip de invitatii va specific urmatoarele aspecte:
Invitatie de nunta tip pergament, ce se ruleaza si se prinde cu un snur.

Dimensiune invitatie : 200 / 275 mm
Dimensiune tiparire : 175 / 210 mm

Durata de procesare a comenzii este de 4-5 zile lucratoare de la confirmarea platii avansului.

De asemenea acelasi tip de invitatie papirus si intr-o alta prezentare puteti alege de forma:

http://www.deluxe-cards.ro/invitatii-nunta/colectia-clara/invitatie-papirus-328302

Particularitatea consta in prinderea cu un snur la care se adauga aceasta pecete rosie care ne trimite cu gandul la istoria timpurilor de alta data. De asemenea si aici avem detaliile :

Invitatie de nunta tip pergament, ce se ruleaza si se prinde cu un snur, la care se adauga o pecete.

Dimensiune invitatie : 205 / 280 mm
Dimensiune tiparire : 205 / 280 mm

Durata de procesare a comenzii este de 4-5 zile lucratoare de la confirmarea platii avansului.

Parerea mea este ca durata de procesare are un rol important tinand cont de faptul ca invitatia trebuie oferita invitatului cu suficient timp inaintea evenimentului pentru a nu ne lovi de scuza neprezentarii la eveniment pe motiv ca a fost anuntat cu intarziere.Timpul care trebuie luat in calcul de la oferirea invitatiei si pana la desfasurarea evenimentului trebuie sa fie de cel putin o luna daca nu chiar si mai mult pentru invitatii care doresc sa participe si vin din afara tarii.
Tin sa va specific inca odata ca invitatiile prezentate mai sus au fost preluate de pe  Deluxe Cards si adresa web o gasiti mai sus prezentata sub forma de link unde puteti intra si vizualiza si alte tipuri de invitatii.M-am oprit asupra acestor tipuri de invitatii papirus deoarece cred ca ele vor reveni in actualitate mai ales acum ca suntem cuprinsi cu totii de istoria serialului Suleyman Magnificul.

Alte tipuri de invitatie de nunta care ar putea atrage atentia consider ca ar putea fi cele cu nuanta comica. Pana la urma nunta e un motiv de bucurie asa ca de ce sa nu alegem invitatii comice?Ce ziceti de asta?O gasiti pe  www.invitatie.ro
http://www.invitatie.ro/shop.php?nav=product&id=44&id_parent=3&from=0&id_product=1476 
Pretul e unul accesibil zic eu... Pret: 0.42 RON (include TVA)
Daca sunteti genul mai sofisticat sau mai protocolar ati putea alege o astfel de invitatie care arata foarte bine in detalii:

 http://www.invitatie.ro/shop.php?nav=product&id=44&id_parent=3&from=18&id_product=1378
E o invitatie foarte cocheta de aceea si pretul e pe masura prezentarii insa puteti profita de oferta oferita de www.invitatie.ro  Pret vechi: 3.42 RON Pret nou: 2.08 RON (include TVA).

Cu speranta ca am putut sa vin in ajutorul alegerii dvs pentru invitatiile de nunta va invit pe linkurile de unde am ales imaginile prezentate pentru a gasi si altfel de tipuri de invitatii care vor fi cu siguranta pe placul tuturor.

PETRECERE FRUMOASA LA EVENIMENTUL CEL MAI IMPORTANT!... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu